Home

Over ons
About us


Onze Berners
Our Bernese


Onze Grote Zwitsers
Our Great Swiss


Puppy nieuws
Puppy news


Puppy album
Puppy pictures


Opvoeding
Education


Rasinformatie
Breed information


Honden wereldwijd
Dogs worldwide


Contacteer ons
Contact us


 


Welkom op onze website

Wij zijn Jeanne en Hans, en door onze jarenlange ervaring sinds 1982, fokken wij op een verantwoorde manier Grote Zwitsers en Berner Sennen honden, uit de beste bloedlijnen. Voor onze teefjes gaan wij geregeld op zoek naar de beste Europese dekreuen, die meestal meervoudig kampioen zijn en bewezen hebben dat zij prachtige en vooral ook gezonde honden pups vererven.

Reeds jarenlang staan onze honden en verscheidene van hun afstammelingen op het hoogste niveau bij nationale en internationale shows, dat bewijzen hun verscheidene kampioenschaptitels. Ook op de discipline gehoorzaamheid scoren zij voortreffelijk. Hun karakters zijn dan ook zeer geliefd.

Alle Grote Zwitsers en Berner Sennen honden waar wij mee fokken zijn HD A OF B en alle zijn ED 0/0 geröntgend. Meerdere honden uit onze bloedlijnen worden probleemloos 10 jaar en ouder. Wij fokken enkel volgens de reglementen van de rasclub, en met stamboom Sint Hubertus (F.C.I). Onze meeste honden zijn ook geselecteerd op schoonheid en karakter door de rasclub. Dit zijn extra garanties voor een mooie, vrije en gezonde pup.Onze pups worden 3x ontwormd en worden op +/- 6 weken ingeënt, zij zijn dan ook in optimale gezondheid. Zij worden sociaal opgevoed en hebben al heel wat meegemaakt als zij rond de 8 weken bij u komen.
Wij staan voor honderd procent achter onze pups. Wij geven u een prima begeleiding mee, ook kunt u bij vragen of problemen steeds bij ons terecht.

Ook zijn wij aangesloten bij de Belgische de Nederlandse en de Duitse Rasclubs om alles over de Sennen honden, op de voet te kunnen blijven volgen.

U kunt uw pup reeds een jaar van te voren reserveren, Ernstige liefhebbers zijn bij ons steeds welkom na afspraak.

Ontvangstgedeelte Terras Dek- en speelruimte Puppyren

Grote loopren Speel- en snuffelbos Vis- en zwemvijverJOIN US ON FACEBOOK


© Van 't Samaika Nest 2017        Webdesign & Onderhoud: Dogsite.be